Mansur Yavaş Beyin Kahvaltı Programına:

ve yönetimi arasında bulunduğumuz Başkentliler Platformu tarafından organizesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş Beyin ev sahipliği ile düzenlenen kahvaltı programına katıldık.

Pek çok eski bakan, milletvekili, belediye, konfederasyon, federasyon, platform, vakıf, dernek başkanı ve bilim, siyaset, iş adamı, bürokrat ve teknotratın katıldığı kahvaltı programında biz, Başkent Çorumlu Dernekler Platformu Başkanlar Kurulu olarak geniş katılımda bulunduk.

Platformumuz Ak saçlısı Em. Kor. General ve Türk Hava Kurumu eski başkanı Dr. Erdoğan Karakuş Paşa, Genel Başkan Yardımcılarımız Av. Muhsin Karaman, İbrahim Yıldırım, Şenol Özdemir, yönetim kurulu üyelerimiz Mamak Masamız Başkanı Halil Yıldız, Keçiören Masamız Başkanı Satılmış Türkmez, Yeni Mahalle Masamız Başkanı Abdullah Kırık, Sincan Masamız Başkanı İbrahim Dalyan, Polatlı Masamız Başkanı ve Platformumuz Genel Sekreteri Bayram Gödel, Çorum Masamız Başkanı Mustafa Sarıyüce, Altındağ Masamız ve Çankaya Masamız Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet İpek. Baki Karapıçak, Şaban Tokat, Ergülü Karipçin, Zeki Yıldırım, İsmail Hakkı Yürübulut, Saffet Çil gibi bazı arkadaşlarla katıldık.

Kahvaltı programında katılımcılar ve Büyükşehir Belediyemiz Başkanı Mansur Yavaş Beye Başkent Çorumlu Dernekler Platformu Başkanlar Kurulumuzun çalışmalarını konu eden bir sunum yaptık, Başkent Çorumlusu olarak nüfus yoğunluğunu oluşturduğumuz bu şehrimizin sosyal, siyasi, sağlık konularına ilişkin yaptığımız bilimsel konferansları, derneklerimiz merkezlerinde hemşehrilerimizle yaptığımız ocak başı sohbetlerini anlattık.

Tüm Başkentlimiz olduğu gibi biz Çorumlularında gönlünde taht kurmuş, yangın, sel gibi felaketlerde ülkesi insanına kanat, kol germiş, Başkentimize eğitim için gelen yersiz, yurtsuz ülkemiz gençliğine sahip çıkarak yer, yurt sahibi yapmış, dürüst ve şeffaf yönetim örneğinde bulunmasından dolayı Dünya Belediye Başkanları arasında ödülle ödüllendirilmiş, Belediye Başkanımız Mansur Yavaş Beye Başkent Çorumlusunun selamlarını, iyi dileklerini ve kendisinden isteklerini ilettik.

Böylesi bir kahvaltı programını düzenleyen ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi veren Belediye Başkanımız Mansur Yavaş Beyefendi ile bu toplantıyı sevk ve organize eden Başkentliler Platformu Genel Başkanı Gazeteci Yazar Mehmet Akyol Beyefendi ve yönetimine teşekkür ediyoruz.

Araştırmacı Yazar

İsmail UÇAKCI

Başkent Çorumlu Dernekler Platformu Başkanlar Kurulu Başkanı