İYİ Parti Genel Başkanı Dr. Meral Akşener’i kast ederek “Gelin hanım Rize’ye gidiyor. gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler?

Efendi:

Bu halk kültüründe tehdit ve katlanarak devam edeceği anlamına geliyor. Yani, Meral Akşener, Anadolu şehir, kasaba ziyaretlerinde karşısına protesto gurupları çıkartılacak kendisi ve yahut beraberindeki heyete saldırılacak mı?

Bu laf laf değil:

Dileğimiz böyle olmaması; ama, şayet öyle oldu. Sen kendi gurubunu görevlendirdin saldırttın. O da gurubuna kendinizi savunun talimatı verirse ne olacak.?

Kardeş kavgası, iç savaş?

Olmadı efendi, bu yanlış söylem ve kararı bu millet, BOP. Eş Başkanlığı döneminiz, ergenekon, balyoz, açılım kararınızda ve bunun nedeni olan hendek operasyonlarında, 15 Temmuz Feto darbe girişiminde, Kuzey Suriye’de ve Dört milyonu aşkın Suriyeli göçmen sorunlarında yüzlerce, binlerce vatan evladını şehit vererek ödedi. Aman, şu yanlış söyleminizi düzeltin ve bu tür eylemlere milleti alet etmeyin.

Ha.!

Şunu da hatırlatayım O Bozkurt yürekli Yörük kızı, böylesi boş tehditlere boyun eğmez. Çünkü, O Oğuz Atalarından öğütlüdür. Boyun eğseydi, patisini kuramaz, seçime giremez, İstanbul ve Ankara gibi dev şehirlerde size böylesi farklar atamaz ve oy oranını bu gün % 20’lere çıkartıp sizi komplekse sokamazdı…

Araştırmacı Yazar

İsmail UÇAKCI