İnsanların müzmin ağrıları vardır. Durduramadıkları, kaşıdıkça derinleşen yaraları vardır. Kapanmayan, bilinmedik zamanlarda ortaya çıkan virüsler gibi....
Bugün artık size pilav yiyelim ısrarında olanlardan, saçma sapan komplo teorilerinden, hamasi söylemlerden ırak birkaç husustan söz etmek istiyorum.
Ben artık “terörist” ne demektir? Bilmiyorum. Özgürlük ne demektir? Onu da bilmiyorum. Hele  “halk, millet” ne demektir? Bu kavramları hiç bilmiyorum.
Ama sabırla bekliyorum.
Büyüklerim yalan mı? Söyleyecekler. BOP’un en önemli ülkesiyiz. Ortadoğu’ da söz sahibiyiz.
Siz bakmayın, patlayan bombalara, yıkılan yuvalara, soykırıma tabi tutulan insanlara onların hepsi terörist. Hem Ortadoğu’da barışı bozdular. Hem de masum İsrail halkına yapmadıklarını bırakmadılar.!!!!
Ayrıca bu savaşta çocuklar filan da ölmüyor. O görüntülerin hepsi Yahudi düşmanlarının montajlamaları.
Niye sinirleniyorsunuz; masum Yahudi halkının kendini koruma hakkı yok mu?
Hem durum böyle olmasa bizim büyüklerimiz olaya derhal müdahale eder, ve bu sorunu çözerlerdi. Hem de öyle böyle değil.
Bakın Kasımpaşa mıydı? Dolapdere miydi? Oranın büyükleri “kandil” sorununu hemen çözmediler mi?
Size de yaranılmıyor; ama huşu içinde kandili kutlamadık mı? Birbirimizi tebrik etmedik mi?  ama anlamıyorlar işte. Ortadoğu’da bu kadar söz sahibi olmamızdan haz etmeyenler var.
HOP’ ta ise pardon BOP’ ta eş başkanlık bizde niye hopluyorsunuz. Biz ne dersek o olacak. Hem Ortadoğu’ya demokrasi, insan hakları, özgürlük öyle kolay gelir mi? Fransa ihtilalde 400 bin insanını kaybetti. Siz daha ne verdiniz ki...
Siviller ölüyor. Çoluk çocuk usta kasapların elinde hunharca katlediliyor.
İnsanların üstünde kimyasallar deneniyor. Köprüler, yollar, ağaçlar, canlı-cansız ne varsa ABD-İsrail yapımı silahlardan nasibini alıyor. BM uyuyor.
Kınayamıyor...
Sahi terörist, halk, özgürlük ne demekti? Ya BOP, Kasımpaşa, Dolapdere neresi idi?