Milletvekilliği Aday Adaylığı koşturmalarına başlayınca uzun zamandır vakit ayırıp yazı yazamıyordum. Her ne kadar yazamasam da gündemi yakından takip etmeyi ihmal etmiyorum. Yine bu sabah kalkar kalkmaz ülke ve dünya gündeminde neler olmuş diye bir bakayım dedim ve o an “ŞAH FIRAT” oldum.

ŞAH FIRAT
100 Zırhlı araç ve 572 askeri personel ile Türkiye’nin sınırları dışındaki tek toprak parçası olan Suriye’deki, Süleyman Şah Türbesine yapılan operasyonun adı Şah Fırat.
Silahlı Kuvvetlerimiz, bu gece yapılan Şah Fırat operasyonuyla Suriye'ye girdi ve Süleyman Şah türbesindeki kutsal emanetlerin yerini değiştirdi. Orada bulunan askerlerimizi de Türkiye'ye getirdi.

3 AY ÖNCE PLANLANMIŞ
Detaylar operasyon sonrası ortaya çıkmaya başlıyor. Bugün öğreniyoruz ki operasyon 3 ay önce planlanmış, geçen hafta nihai aşamaya gelinmiş ve dün akşam operasyon emri verilmiş. Sayın Başbakanımız bu süreci bizzat yakından yönetmiş. Hem de son derece de başarılı bir şekilde.
Kayıboyu yürüyüşünün öncüsü Süleyman Şah, Fırat kenarında vefat ettikten sonra Kabil Kalesi'ne defnedilmiştir. İşte bu sebeple Suriye’de ki toprak parçamız bizim için mukaddes bir değere sahiptir. Bu sebep bu operasyon büyük öneme sahiptir. 

AYNI ANDA ÇİFTE OPERASYON
IŞİD tehdidi altındaki bölgede bulunan mukaddes değerlerimiz için, tabiri caizse cehennemin içine girerek, kahraman askerimiz bir destan yazmıştır.
Orası pek öyle elinizi kolunuzu sallayarak girebileceğiniz bir ortam da değil.
PYD’nin içinden Kobani’den geçeceksiniz sonra da IŞİD’in göbeğinde operasyon yapacaksınız. Hem de çifte operasyon.
Evet dün gece askerlerimiz Süleyman Şah’ın naaşının ve nakledileceği toprağın alınması için aynı anda 2 operasyon yapmıştır.

MASKELİ MOLOTOFÇULARA ÖZGÜRLÜK PLATFORMU
Ak Parti’den aday adayı olduğum için iktidarımız ifadesini kullanacağım. Bunu da gururla söylüyorum.
Bizim hükümetimiz, milletimizin menfaatleri, kutsal değerleri için çalışırken, eylemlerde binlerce insana zarar veren maskeli molotofçulara destek platformu ne yapıyordu dersiniz?
Mecliste oturma eylemi yapıyordu.
O Molotofçular değil mi sokakları ateşe veren, otobüsleri yakan, insanların yaralanmasına hatta ölmesine sebep olan.
Kasım 2009’da, belediye otobüsüne atılan molotof yüzünden 17 yaşında hayatını kaybeden Serap Güler’i ne çabuk unuttunuz.

DİĞER TARAFTAN TAPECİLER
Çok gizli Suriye planının konuşulduğu dörtlü toplantının dinlenilip daha sonra youtube'da nasıl yayınlandığını eminim herkes hatırlar. Devletin en gizli görüşmelerini bile internette yayınlayanlar, son yapılan polis operasyonlarıyla devletten temizlenmemiş olsaydı şu an Süleyman Şah Karakolu'na böylesine başarılı bir kurtarma operasyonu düzenlenebilir miydi bunu da düşünmek lazım!

BENİM DUAM
Bizzat Sayın Başbakanımızın yakından takip ettiği Şah Fırat operasyonunu da görünce, Ak Parti’nin Milletvekili olarak meclise girebilme arzum bir kat daha arttı. Soyu Selçuklu'ya dayanan bir Osmanlı torunu olarak Mecliste Ak Parti Sancağı altında olabilmek için sabırsızlanıyorum.
RABBİM bize de Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu millete hizmet etmeyi nasip etsin İNŞAALLAH diyerek hepinize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunarım. Selam ve dua ile…