Tolga Engin, yeni yaşında daha çok güçlendiğini iddia etti...!
2003 yılında “Sihirli Annem” adlı diziyle konuk oyuncu olarak oyunculuk hayatıma başladım. Ardından Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Selena gibi diziler geldi. Bunun yanı sıra 2008 -2009 yılları arasında Bakırköy Sanat Merkezi’nde tiyatro oyunculuğu yaptım. Daha sonrasında “Geniş Aile” adlı dizide konuk oyuncu olarak rol aldıktan sonra oyunculuğu bıraktım.
Sonra medyumluk gücümü insanlar üzerinde kullanmaya başladım. Doğuştan beri var olan medyumluk, benim için baya zor bir görevdi. Kendi mutluluğumu bulamadığım için insanların hayatlarını olumlu bir şekilde aydınlatmaya başladım.
Şimdi ise bir kaç televizyon projeleri var, onları değerlendiriyorum. Gelecekte daha çok insanlara ışık olmak istiyorum.
Tolga Engin, müzik dinlemeyi yalnızlığı çok sever. Yağmurda sessiz bir yolda yürümeyi…
2009 yılında Bakırköy Sanat Merkezi’nde oyunculuk yaptığım zamanlar, seyirci olarak birisi gelmişti. Sahnede oyunumu, performansımı sergiledikten sonra kulise geçtim. Bir seyirci, elinde bir çiçekle kulise geldi ve beni tebrik etti.
O an çok ama çok etkilendim. Daha sonra aramızda hızlıca bir şeyler başladı. 1 bucuk yıl sürdü. Yalan üzerine kurulu bir ilişkiydi, araya çok yalanlar girdi ve ilişkimiz aniden bitti. Ama tabi ki hala unutamıyorum. Çok ama çok sevdim...
Medyum Tolga, kendini artık işine ve mesleğine adadı. Aşka olan tüm borçlarını ödedi. Artık aşk Tolga'ya borçlu...
Sevgiler…