1-Merhaba öncelikle sizi tanımak isteriz... Kısaca kendinizden bahseder misiniz?
1-Aslen Malatyalıyım. Müzik dinlemeyi, şarkı söylemeyi ve Zeki Müren’i çok severim. Üç çocuklu bir ailenin en küçük çocuklarıyım.
2-Malatya İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Şan Bölümü okudunuz. “İndim Havuz Başına” şarkısını pop versiyon olarak okudunuz ve mükemmel oldu... Albümünüz ne zaman çıkacak?
2-Henüz sanal platformda çalışmamı paylaşmadım. Değerli dostlarımın görüşlerini almak için beraber dinlediğimiz arkadaşlarım oldu ve güzel tepkiler aldım. Stüdyo çalışmalarım hala devam ediyor. Kısmet olursa Eylül-Ekim ayları gibi sanal platformda eseri yayınlamayı daha sonrada satışa sunmayı düşünüyorum.
3-En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
3-En büyük hayalim Zeki Müren ile ortak bir eserimin olmasıydı. Zeki Müren’i kaybetmemiz dolayısıyla buda zor gibi görünüyor.
4-Her hangi bir kişinin favori insanı mısınız? Neden?
4-Kendimi yükseklerde görmedim hiç bir zaman. Beni tanıyan dostlarımın en çok bende sevdikleri huyum alçakgönüllü ve açık sözlü oluşummuş.
5-Şuan da yaptığınız işin dışında ne iş yapmak isterdiniz?
5-Annem doktor ol derdi hep, küçükken doktor olmak isterdim. Ferhat Göçer, misali
6-Yalan söylemenin sizce uygun olduğu durumlar nelerdir? Beyaz yalan söyler misiniz?
6-İnsanlar sevdiklerini kaybetme korkusu olduğunda yalan söyler… Beyaz yalanlar adı altında. Üç günlük ömrü kalan bir insana dünyaya kazık çakacakmış gibi davranılması mesela
7-Hiç aşık oldunuz mu? Çapkın biri olduğunuzu söylüyorlar... Aldatmak sizce nasıl bir duygudur?
7-Tek bir kişiye aşık oldum. Doğru söylemişler çapkınlık var biraz… Aldatmak güzel bir şey değil tabi ki kimse aldatılmayı istemez… Bence her şey açık sözlülükle dile getirilmeli konuşulmalı, aldatmalara yol açılmamalı…
8-Değerli sanatçı Onur Akay samimi dostlarınızdan biri ve çok iyi Bülent Ersoy taklidi yapıyorsunuz... Sizi radyodan dinleme şerefine nail oldum... Albümünüzde Bülent Ersoy veya Onur Akay'ın sesinden etkilenip o tarz parçalarınız olacak mı?
8-Albümde Türk Sanat Müziği eserine farklı bir tat yaptık. Farklı bir renkte yaz parçası oldu… Daha önce eminim kimse böyle dinlemedi… Onur Akay veya Bülent Ersoy’dan etkilenip okuduğum bir parça yok… Onur Akay ile yapacağımız ortak bir eserimiz var, ama
9-Ulaşamadığınız biri ile tanışma imkanınız olsaydı eğer ona ne söylemek isterdiniz?
9-Ulaşamadığım birisi tanıdığım ve ilk aşık olduğum insan ve ona yine onu ne kadar çok sevdiğimi söylerdim…
10-Hiç kimsenin göremediği bir özelliğiniz var mı? Varsa neden gizlediniz?
10-Çok gizli kapaklıyımdır…)) Duygusalımdır… İçimde fırtınalar kopar ama kimse bilme yüzüm güler hep
11-Sizi en çok ne kızdırır?
11-En çok kızdığım şey insanların samimiyetsizliği ve bir çıkar uğruna temeli atılan dostlukların harcanmasıdır.
12- Yakın bir arkadaşınız kanunsuz bir iş yapsa polisi arar mısınız?
12-Ararım tabi… Kanundan kaçılmaz.
13-Sevgili Özcan Kızıl'ın “Yüzüme Bak” albümünde müzik direktörlüğü yaptınız... Bayağı bir hayran kitlesi yaptınız… Size bu işin artıları ne oldu?
13-Özcan Kızıl ile birçok başarıya imza attık. Albümde destek veren herkes çok sevdi bizleri desteklerini esirgemedi… Biz, Özcan Kızıl ile birbirimize destek olduk… Ve birçok şeyi birbirimizden aldığımız güç ile başardık…
14-Bir film yapmaya karar verseniz adı ve konusu ne olurdu?
14-Aşk-ı müzik olurdu. Konusu ise müziğe tutkun bir gencin hayatta kat ettiği yollar. Mesela İbrahim Tatlıses’in bu günlere nasıl geldiği gibi… Ama klasik bir film olurdu.
15-Albümünüzdeki parçalar hangi bestecilere ait?
15-Single olduğu için tek parça halinde çıkacak. Sözleri Ahmet Yamacı’ya ait bir eser.
16- Peki bir müzisyenin kendi müziğini yaratabilmesi nelere bağlıdır? Ve özgünlüğü çıkardığımızda geriye kalan müzik sizce nasıl bir müziktir?
16-Müzik aşkın ta kendisidir. Güzel bir eser ortaya çıkarmak için güzel duygular yaşamak gerekir veya görerek empati yaparak. Bunları tam anlamıyla yapabiliyorsa insan gerçek anlamda müzisyendir.
Önce şahsınıza ve sonrasında gazetenize bu samimi röportajınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum Saygı ve Sevgilerimle…