Kına satışlarındaki artış nedeniyle yapılan derin araştırmalar sonucunda bazı kendini bilmezlerin “Yetmez ama Evet” diyerek 12 Eylül 2010 referandumunda “Evet” tercihini destekleyenlere kına gönderdikleri saptanmıştır.
Duruma el koyan ileri demokrasi güçleri kına satışlarını izin belgesine bağlayarak yeni bir darbe teşebbüsünü (!) ABD’nin izni ve AB’nin himmetiyle önlemişlerdir. Bu nedenle Vatikan tarafından şükür ayinleri düzenleneceği açıklanmıştır.
İlgili, yetkili ve pijamaları çizgili bir merciden yapılan açıklamada küresel demokrasi güçlerinin gerekli önlemleri en kısa zamanda alacakları açıklanmıştır.
Yapılan araştırma ve inceleme çalışmaları sayesinde herkesin kafasına bir mikroçip takılarak kimin ne düşündüğü anında uydulardan izlenebilecektir.
Bu teknik sayesinde herkesin düşünceleri ve ayrıca düşleri bile denetlenerek küresel huzur güvence altına alınacaktır.
Böylece yazarların bilgisayarlarında kayıtlı kitap tasarımlarını içeren dosyaların silinmesi için yapılan arama, tarama, fön çekme, manikür, pedikür gibi zaman ve emek kaybı kesinlikle önlenecektir.
Kafalara takılan mikroçipler sayesinde ileri demokrasi karşıtı kişiler titreşimle uyarılarak özgürlüklerin güvencesi sağlanacaktır veya düşünceleri pranga altına alınacaktır.
Aman dikkat… Yolda, izde, metroda, trende, sinemada, çarşıda yanınızdaki birinden “Bip… Bip…” diye bir ses duyarsanız demokrasi ilerliyor demektir. Derin nefes alın ve keyfinize bakın… Sakın sizi şaşırtmasın, sivri kafalardan gelen “bip…” sesleri… Yahut tüm hızınızla kaçın, kaçabildiğiniz kadar…
Nenize gerek sütlü börek… Afganistan, Irak, Tunus, Mısır, Libya, Suriye demokrasi için kan revan içinde debelenirken, ülkemizde ileri demokrasi altın çağını yaşamaktadır. Ne kadar övünsek azdır(!)
Ülke genelinde görülür görünmez her yere “Düşünmüyorum, Yetmez Ama Öyleyse İleri Demokratım…” afişleri asılmakla, televizyonlarda aynı slogan klip, altyazı olarak topluma sunularak demokrasinin yaşatılması amacıyla yoğun çaba gösterilmektedir.
Bu veciz sloganı cep telefonlarında kayıtlı bütün numaralara göndermeyenler, internetten ve sosyal paylaşım sitelerinden arkadaşlarıyla paylaşmayanlar hakkında darbeye yataklık gerekçesiyle fişleme ve armudu dişleme yapılacaktır.
Uydulardan alınan bilgilerle demokrasi karşıtlarının isimleri, yaşadıkları ülke ve şehir bütün haber bültenlerinde açıklanacak, gazeteler isim listelerini sürmanşetten vereceklerdir.
Çizgili pijamalı etkin ve yetkin kişi, WikiLeaks tarih olmuş, artık mazide kalmıştır, diyerek demokrasinin daha da şeffaflaştığını duyurmuştur.
Tüm televizyon yayınlarında ve sinemalarda oynatılan filmlerde çıplak gözle görülemeyen, ancak beynin algılayacağı “Düşünmüyorum, Yetmez Ama Öyleyse İleri Demokratım” sloganını içeren kareler yerleştirilecektir. Böylece 7’den 77’ye herkes toplum mimarlığının eseri olarak yeniden yaratılacaktır.
Büyük Abi’nin yaptığı küresel gözetlemeler sayesinde insanlık tarihi çağ atlayarak ada sahillerinde tren beklemekten kurtulacaktır.
“Büyük Abi Seninle Gurur duyuyoruz”, “Dünya Abime Kurban Olsun”, “Büyük Abi Beni Baştan Yarat”, “En Büyük Abi Bizim Abi” yazılı tişörtler adeta kapışılmaktadır!...