Esenler Belediyesi tarafından Dünya Radyo Günü’ne özel düzenlenen Radyonun Yıldızları gecesinde Retrobüs, Türkiye genelindeki radyocuların ve dinleyicilerin oylarıyla “En İyi Müzik Grubu” seçildi.

90 SAHNE FARKLA ZİRVEDE

Törenin ardından konuşan grubun solisti Fırat Şahverdi, “En popüler değil; en çok konser veren emekçi Retrobüs’e bu ödülü layık gördüğünüz için müteşekkiriz. En yakın meslektaşımızdan 90 sahne fazlamız var” sözleriyle yoğun konser maratonuna dikkat çekti.

Yıl boyunca gerçekleştirdiği profesyonel sahne performanslarıyla öne çıkan Retrobüs, halk oylamasında zirveye yerleşti.

USTA İSİMLERE ONUR ÖDÜLÜ

22 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, Türk müziğinin usta isimleri Bedia Akartürk ve Fatih Kısaparmak Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Çocuk dostu kitap sayısı 2 bin 354’e ulaştı
Çocuk dostu kitap sayısı 2 bin 354’e ulaştı
İçeriği Görüntüle

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, radyo dünyasına emek veren tüm isimlere teşekkür etti.

ÇORUM’DA NOSTALJİ RÜZGÂRI ESTİRMİŞTİ

Retrobüs, geçmiş yıllarda Çorum’da verdiği konserle 70’ler, 80’ler ve 90’ların unutulmaz şarkılarını Çorumlu müzikseverlerle buluşturmuş, salonu dolduran izleyicilere nostaljik bir eğlence yaşatmıştı. Sahnedeki enerjisi ve samimi iletişimiyle hafızalarda yer edinen grup, şimdi aldığı “En İyi Müzik Grubu” ödülüyle başarısını taçlandırmış oldu.

Muhabir: Merve Kayış