Eğitim Sen Çorum Şubesi tarafından oluşturulan Müzik Topluluğu, 14-15 Haziran 2026 tarihlerinde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Çorum Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek konserlerde çok sayıda müzisyen ve solist sahne alacak.

Sendika üyeleri ve eğitim emekçilerinin katkılarıyla oluşturulan müzik topluluğu, iki gün boyunca izleyicilere geniş repertuvarlı bir konser programı sunacak. Saat 20.00'de başlayacak etkinlikte Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve çeşitli müzik türlerinden eserlerin seslendirilmesi bekleniyor.

Çok sayıda sanatçı sahne alacak

Konser programında orkestra ve solist kadrosunda yer alan isimler dikkat çekiyor. Orkestra bölümünde bağlamada Emre Özkeskin ve Rıza Aydın, bas gitarda Zeynel Demir, flütte Çiğdem Kocabıyık, gitarda İbrahim Çelikcan, kavalda Cevahir Sarıkaya, kemanda Serkan İşçi, klavyede Onur Özgür ve bas davulda Dinçer Şimşek görev alacak.

Konserlerde solist olarak ise Anıl Doğan, Aslı Uçar, Ayten Atay, Çiğdem Kocabıyık, Demet Demir, Dinçer Şimşek, Duygu Pelen, Güray Ardık, Hilal Ercan, İbrahim Çelikcan, Mesude Mülazım, Onur Özgür, Özlem Ceyhuni, Pınar Topal, Rıza Aydın, Serkan İşçi, Yeliz Güzelordu, Yeşim Demirörs, Yeter Şahin ve Zeynel Demir sahneye çıkacak.

İki gün sürecek

Eğitim Sen Çorum Şubesi Müzik Topluluğu Konseri, 14 Haziran Pazar ve 15 Haziran Pazartesi günleri Çorum Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. Organizasyonun her iki gününde de konserler saat 20.00'de başlayacak.

Etkinlik afişinde yer alan "Emek bizim, ezgi bizim, yarınlar bizim!" sloganıyla duyurulan konserin, Çorum'da kültür ve sanat faaliyetlerine katkı sunması ve sanatseverleri bir araya getirmesi hedefleniyor.

Eğitim Sen Çorum Şubesi yetkilileri, tüm vatandaşları konser programına davet ederek müziğin birleştirici gücünü birlikte paylaşmaya çağırdı.

Minik şefler gastronomi yolculuğuna çıktı
Minik şefler gastronomi yolculuğuna çıktı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Hacı Odabaş