Çorum’da Anadolu Mektebi Tarık Buğra İl Paneli Düzenlendi
Çorum’da Anadolu Mektebi Tarık Buğra İl Paneli Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

İlk maçta 1-1 berabere kalan iki dev, rövanş için Manchester'da kozlarını paylaştı. Bernardo Silva'nın iki golü, Eder Militao'nun kendi kalesine attığı gol ve son dakikalarda Julian Alvarez’in golü ile Manchester City, Real Madrid'i 4-0 yendi. Bu ezici galibiyetle, Pep Guardiola'nın öğrencileri, 10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak olan finalde Hakan Çalhanoğlu’lu Inter ile karşı karşıya gelecek.

Mücadelenin ilk yarısında Manchester City, Bernardo Silva'nın 23. ve 37. dakikalardaki golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda ise 76. dakikada Real Madrid'li Eder Militao'nun kendi kalesine attığı gol ile skor 3-0'a geldi. Maçın son dakikalarında ise Julian Alvarez, City'nin 4. golünü attı ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Manchester City, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile kozlarını paylaşacak. Büyük final 10 Haziran'da İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Manchester City'nin bu ezici galibiyeti, futbol dünyasında geniş yankı buldu. Takım, oyun kalitesi ve skor üstünlüğü ile göz doldururken, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile karşılaşmaya hak kazandı. Bu büyük final öncesi tüm gözler, 10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak bu dev maça çevrildi.

Muhabir: Ulaş Odabaş