Gerçekleştirilen ziyaretlerde, sağlık sektörünün temelini oluşturan hekimler ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına dikkat çekilerek teşekkür edildi.

Ziyaret programı kapsamında; Şehit Ömer Emir oğlu Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Paydar, Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Gömeç, Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Karadağ, Çorum Özel Elitpark Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ömer Akkaş ve Opr. Dr. Mehmet Duyar ziyaret edildi.

Ayrıca İl Sağlık Müdür Vekili ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Acil Tıp Uzmanı Dr. Anılcan Tahsin Karahan, Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yağan ve Çorum Tabipler Odası Başkanı Dr. İlker Uzeli de makamlarında ziyaret edilerek sağlık alanına sundukları katkılar dolayısıyla teşekkür edildi.

Ziyaretlere Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Erol Afacan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Eczacı Damla Zorlu ve Eczacı Ceyhun Gürsel Karakuş katıldı. Heyet, sağlık camiası ile güçlü iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Çorum Eczacı Odası Başkanı Eczacı Erol Afacan, yaptığı açıklamada hekimlerin ve sağlık çalışanlarının insan sağlığını koruma ve iyileştirme noktasında büyük bir fedakârlıkla görev yaptığını belirtti. Afacan, eczacılar olarak sağlık sisteminin ayrılmaz bir parçası olan hekimlerle iş birliği içinde çalıştıklarını ifade ederek, “Tıp Bayramı vesilesiyle hekimlerimizin kıymetini bir kez daha vurgulamak istedik” dedi.

Çorum Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamada, sağlık camiası ile dayanışmanın sürdürüleceği ve mesleki iş birliklerinin güçlendirilerek devam edeceği ifade edilirken, tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı bir kez daha kutlandı.

Anne karnındaki bebek duyuyor, öğreniyor ve nefes provası yapıyor
Anne karnındaki bebek duyuyor, öğreniyor ve nefes provası yapıyor
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Merve Kayış