Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Demiralan çağımızın büyük bir hastalığı olan Ekran bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla Alaca’da açmış oldukları çadırda, çocukları gençleri ve toplumu doğru ve bilinçli bir şekilde dijital ortamı kullanmayı önerdiklerini ifade etti.

Demiralan, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak hazırlamış olduğumuz Eğitim alanında, Odak2023 Anlayarak hızlı okuma yazılımı, okuma hızını%300 artıran, sınavlarda zaman kazanan ve göz kaşlarını geliştiren

Uzem Uzaktan Eğitim merkezi aynı zamanda digital dershane İlköğretim ve Ortaöğretim müfredatlarına uygun çalışma programı ile birlikte LGS, TYT, AYT ve KPSS gibi sınavlara hazırlık süreçlerini barındıran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim merkezi, Türk Gençliğinin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Türk Büyükleri Okuma serilerimiz ile Çocuklarımız hem kahraman ecdadını yakından tanıyacak hem de dijital ekranlarda geçirilen süreyi verimli hale getirmiş olacaktır.

Ocakta Bul adlı bu oyunumuz öğrenmeyi eğlence haline getiren bu alandaki ilk çalışmamızdır.
Türk Gençliği Bilgi akını ile eğlenceli zaman geçirerek şanlı tarihini tanıyacaktır.

Permakültür Tarım Projesi Günümüzün ve geleceğimizin problemi olan İklim krizi kuraklığa karşı geliştirilen bir Tarım projemizdir. Türk gençliğini ve vatanımızın her kesimden insanı ile Permakültürü, günlük hayatımıza entegre ederek gelecekte ülkemizin hem kendine yeten hem de dünyaya ihracat yapabilen tarım devi bir ülke olmasını hedefliyoruz.

Türkiye’nin en geniş katılımlı çevrimiçi deneme sınavlarımız ile Üniversite Tercih Robotumuz ile doğru tercihlerimiz, Blok Zincir Akademisi ile teknolojiyi kullanan değil, teknolojiyi üreten ve geliştiren tarafta olmasını amaçlıyoruz.

Dolasıyla Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğine sunmuş olduğumuz hizmetler ile ekran bağımlılığını azaltmayı doğru ve bilinçli bir şekilde kullanmayı hedefliyoruz.” Dedi.