Osmancık OSB’de faaliyet gösteren ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren’e ait fabrikada çıkan yangının ilçede üzüntüye neden olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, olayın ilk anından itibaren yangın mahallinde bulunarak süreci yakından takip ettiklerini ifade etti.

Başkan Gelgör, bu zor süreçte olay yerine gelerek destek veren MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a teşekkür ederek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu dile getiren Gelgör, Fatih Eren’e, ailesine ve fabrika çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gelgör, yaptığı açıklamada, “Başta Fatih Eren ve ailesi olmak üzere, tüm fabrika çalışanlarımıza ve ilçemize geçmiş olsun. Benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.




