Çorum Emniyet Müdürü Barış Erkol Göreve Başladı, İlk Durak Valilik Oldu!
Çorum Emniyet Müdürü Barış Erkol Göreve Başladı, İlk Durak Valilik Oldu!
İçeriği Görüntüle

Toplantıda sanayicilerin talepleri, devam eden 10 bin metreküp kapasiteli su deposu inşaatı ile eğitim ve sosyal tesislerin altyapı ihtiyaçları ele alındı.

Sanayicilerin talepleri değerlendirildi

Çorum OSB Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin gündeme getirdiği talep ve ihtiyaçlar görüşüldü. OSB’de üretim ve yatırım ortamını doğrudan etkileyen başlıklar üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.Toplantıda mevcut çalışmaların seyri ile önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlar da ele alındı. Bölgenin altyapı kapasitesinin geliştirilmesine yönelik ihtiyaçlar gündemin önemli maddeleri arasında yer aldı.

10 bin metreküplük su deposu inşaatı sürüyor

Toplantının öne çıkan başlıklarından biri, yapımı devam eden 10 bin metreküp kapasiteli su deposu oldu. Devam eden yatırımın mevcut durumu ve OSB’nin su altyapısına sağlayacağı katkılar değerlendirildi.

Su deposu yatırımının, sanayi tesislerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve bölgenin altyapı kapasitesinin güçlendirilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi. Çalışmaların planlanan süreç doğrultusunda sürdürülmesi üzerinde duruldu.

Eğitim ve sosyal tesislerin altyapısı da gündemdeydi

Toplantıda eğitim ve sosyal tesislere ilişkin altyapı ihtiyaçları da görüşüldü. Bu alanlarda yürütülen ve planlanan çalışmaların OSB’nin sosyal ve kurumsal yapısına katkı sunması hedefleniyor. Vali Ali Çalgan başkanlığındaki toplantıda, Çorum OSB’de devam eden yatırımların ve ihtiyaçların bütüncül şekilde değerlendirilmesine devam edilmesi kararlaştırıldı.

Muhabir: Ebru Çalık