Kongreye; MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı,MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Abdullah Dalyan, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, ilçe teşkilat mensupları, Ülkü Ocakları başkanları, KAÇEP birim temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen kongrede, MHP Dodurga İlçe Başkanlığı görevine Bekir Yarbaşı seçildi.
Kongre sonrası yapılan açıklamada, İlçe Başkanlığı görevine seçilen Bekir Yarbaşı ve yönetim kurulu üyeleri tebrik edilerek, yeni dönemde üstlendikleri görevlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.
Yeni dönemin Dodurga’ya, teşkilata ve davaya hayırlı olması temenni edilirken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.Kongre, “Birlik ve beraberliğimiz daim, davamız muzaffer olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” mesajıyla tamamlandı.



