Çorum’un Laçin ilçesinde belediye koordinesinde gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, ilçe sakinlerini bir araya getirdi. Laçin Belediye Başkanı Mustafa Toydemir’in de katıldığı programda, sünnet olan çocuklar ve aileleri için hazırlanan etkinliklerle keyifli anlar yaşandı. Çocukların mutluluğunun ön plana çıktığı şölen, birlik ve beraberlik ortamına sahne oldu.

Celal Karatüre sahne aldı

Laçin Belediyesi ile ortak hizmet projesi onaylandı
Laçin Belediyesi ile ortak hizmet projesi onaylandı
İçeriği Görüntüle

Şölende, “Kabe’de Hacılar Hu Der Allah” ilahisiyle tanınan Celal Karatüre de sahne aldı. Seslendirdiği ilahilerle programa renk katan Karatüre, katılımcılardan ilgi gördü. Karatüre’nin sahne performansı sünnet şöleninin dikkat çeken bölümlerinden biri oldu.

Program kapsamında ayrıca çeşitli sahne gösterileri ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi, katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Laçin Belediyesi, organizasyona katılan vatandaşlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek sünnet olan çocuklara sağlıklı, mutlu ve güzel bir gelecek temennisinde bulundu.

Muhabir: Merve Kayış