GTOS Terapi, başta bel ve boyun fıtığı olmak üzere tüm iskelet-kas sistemi rahatsızlıklarında başarılıyla uygulanmaktadır.

Yaklaşık 14-15 yıllık bir geçmişi olan terapi yöntemini, uluslararası camia da sözü geçen bir çok bilim insanı önermektedir. GTOS Terapi, alanında uzman fizyoterapistlerce, özgün patentli bir cihazla ve deri altına girmeden uygulanan bir manuel teknikdir. Ameliyat, iğne, ilaç ışın elektrik vb. kullanmadığı için bir masajdan bile daha az risk taşımaktadır. Bu sebeple birkaç kez ameliyat geçirmiş kronik vakalardan, ambulansla taşınacak kadar ağır akut vakalara, tansiyon, şeker hastası yaşlıdan 9 aylık hamile bayanlara kadar herkese uygulanabilmektedir.

Kalıcı bir çözümdür, GTOS Therapy sonrası rahatsızlığın aynı şekilde tekrar etme olasılığı, hiçbir rahatsızlığı olmayan sağlıklı insanlarla aynıdır. Kazalar, aşırı soğuk, aşırı stres, yaş, aşırı kilo, postür ve yürüyüş bozuklukları, enfeksiyon, hareketsizlik gibi hastalık oluşturan faktörlere maruz kalınınca, hiçbir rahatsızlığı olmayan insanlarda da olabileceği gibi GTOS Terapi görmüş kişilerde de şikayetler yeniden oluşabilir.

*Bel fıtığı,bel bölgesi kanal daralması, omurga diskleri arasında kireçleme, siyatik, mekanik sorunlardan kaynaklı oluşmuş olan bel ağrısı.

*Bacaklara yayılan ağrılı durumlar. Boyun fıtığı, boyundaki diskler arasında oluşan kireçleme,boyun bölgesi kanal daralmasından kaynaklı kollara yayılan ağrı ve uyuşmalar.

*Miyofasyal ağrı, fibromiyalji gibi insanların hayat kalitesini etkileyen boyun ve sırt bölgesini tutan yaygın ağrılar.

*Kas yırtığı, meniskus yırtığı, ağ yaralanmaları ve tendon yaralanmaları gibi spor yaralanmaları. İskelet kas sistemini tutan tüm ağrılı durumlarda etkin olarak kullanılmaktadır.

GTOS Protokolleri; alanında uzmanlaşmış ve eğitim sertifikası ile GTOS Terapist unvanı almaya hak kazanmış FİZYOTERAPİSTLER tarafından uygulanmaktadır.

Ben fizyoterapist Mahmut Gençkurt.

Sağlıklı günler dilerim. Kas iskelet problemlerinde merkezimize başvurabilirsiniz. Adres: Yunus avm 1.kat Merkez/Çorum tel: 05418198219