Ziyarete, Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Abdullah Güdek, Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Kuyucu ve Türk Yerel Hizmet-Sen İl Temsilcisi Vedat Kayalı de katıldı.

İŞKUR’dan öğrencilere meslek seçimi desteği
İŞKUR’dan öğrencilere meslek seçimi desteği
İçeriği Görüntüle

Heyet, Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek sendikal çalışmalar ve teşkilat faaliyetleri üzerine istişarelerde bulundu. Ziyaret kapsamında Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı İnce Cumali Demir, Türk Büro-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Süleyman Parlak ve Türk Eğitim-Sen Gaziantep 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Adem Ulutaş ile bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen görüşmelerde, teşkilatlar arası birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, ortak mücadele ruhunun güçlendirilmesinin önemi dile getirildi.

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Gaziantep’teki sendika temsilcilerine gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla teşekkür edilerek, ortak hedefler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Muhabir: Merve Kayış