İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar başkanlığında düzenlenen toplantıya müdürlük bünyesindeki birim amirleri katıldı. Çağlar, toplantının başında yönetici ve personele sağlıklı ve başarılı bir hafta temennisinde bulundu.

Toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli uygulamaları başta olmak üzere temel eğitim, ortaöğretim, din öğretimi, mesleki ve teknik eğitim, özel eğitim ve rehberlik, özel öğretim kurumları ile hayat boyu öğrenme alanlarında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Ayrıca bütçe ve tahakkuk, inşaat ve emlak, destek hizmetleri, ölçme ve değerlendirme, sınav hizmetleri, mesleki gelişim ve personel hizmetleri şubelerinin yürüttüğü faaliyetler ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar hakkında bilgi verildi.

Eğitimde kalite ve öğrenci başarısı ele alındı

Toplantıda, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik yürütülen ve planlanan projelerin takibi ile öğrenci başarısının yükseltilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Destek Hizmetleri Şubesi tarafından ise müdürlüğe bağlı kurumların bakım ve onarım, donatım, taşıma, temizlik, güvenlik ve diğer destek hizmetleri kapsamında sürdürülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

FETÖ tarafından MİT Yerleşkesine atılmıştı! 15 Temmuz'un kanıtları arasında yer alıyor
FETÖ tarafından MİT Yerleşkesine atılmıştı! 15 Temmuz'un kanıtları arasında yer alıyor
İçeriği Görüntüle

İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, birim amirlerinden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra kurum yöneticilerine birlik, beraberlik ve takım çalışması dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Muhabir: Merve Kayış