Çorum'da güpegündüz yaşanan hırsızlık olayı, "bu kadarına da pes" dedirtti. Vatandaş Salih Çelik, büyük bir üzüntüyle 19 AFE 172 plakalı Mondial marka motosikletinin park ettiği yerde olmadığını fark etti. Durumun şokunu atlattıktan sonra hemen emniyet güçlerine haber vererek hırsız ya da hırsızların yakalanması için ilk adımı attı.
Polis Ekipleri Hırsızların Peşinde
Salih Çelik'in ihbarı üzerine Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vakit kaybetmeden olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kentteki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve bölgede araştırma yapan polis, motosikleti çalan kimliği belirsiz şüphelileri yakalamak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Sahibinden Duyarlı Vatandaşlara Ödüllü Çağrı
Polis soruşturmasının sonucunu beklerken çaresiz kalmak istemeyen Salih Çelik, kendi imkanlarıyla da bir çözüm arayışına girdi. Motosikletinin bir an önce bulunması için Çorum halkına seslenen Çelik, aracını bulan ve kendisine eksiksiz bir şekilde teslim eden kişiyi ödüllendireceğini açıkladı. Bu çağrısıyla duyarlı vatandaşların desteğini arkasına almayı uman Çelik, hırsızlık olayının aydınlatılması için umutlu bekleyişini sürdürüyor.
İrtibat Numarası: Motosikletle ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan vatandaşların 0536 430 36 60 numaralı telefondan doğrudan sahibi Salih Çelik ile iletişime geçmesi rica olunur.




