Erzincan deplasmanında elde edilen galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Çorum FK, ligde liderliğini sürdürüyor. Yalçın, bu önemli galibiyetin ardından yapılan açıklamada taraftarlara teşekkür etti ve önlerinde 4 zorlu maçın olduğunu hatırlattı. Başkan, takımın ve camianın rehavete kapılmaması gerektiğini vurguladı.

SOSYAL MEDYA YORUMLARINA DİKAKT!

Yalçın ayrıca, sosyal medya üzerinde yapılan yorumlarda rehavete sebep olacak söylemlerden kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. Başkan, şampiyonluğun sadece sahada futbolcular, teknik heyet ve taraftarın bütünleşmesiyle elde edilebileceğini belirtti.

Çorum Futbol Kulübü ile Şanlıurfaspor'un kora kor şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Yalçın, rekabetin sadece saha içerisinde sınırlı kalması ve hak edenin şampiyon olması dileğinde bulundu. Başkan ayrıca, taraftarlardan rakibe saygıyı kaybetmeden ve ahlaki değerleri zedelemeyecek yorumlar yapmalarını istedi.

Başkan Yalçın, Düzcespor ile oynayacakları maçta taraftar desteğinden mahrum olacaklarını belirtirken, taraftarların manevi güç ve dualarıyla sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını ifade etti.

Ebru Çalık