Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından Çorum Belediye Başkan Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, CHP’nin yerel seçimlerde üstün başarılar elde etmekte kararlı olduğunu, Genel Başkan Özgür Özel ve ekibinin tamamen seçimi kazanmaya odaklandığını, halkın ilgi ve desteğinin de zaferi müjdelediğini ifade etti.

CHP Heyeti ‘nden Veli Gündüz Şahin’e ziyaret CHP Heyeti ‘nden Veli Gündüz Şahin’e ziyaret

Solmaz, “31 Mart’ta seçimlerinde partimiz damga vuracaktır. Gerek Çorum, gerekse de ilçe ve beldelerimizde seçimlerin en iddialı partisi olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İktidar ve destekçileri Çorum seçimlerinde 16’da 16 yapacaklarını iddia ederek kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar ama halkımız gibi bunlar da bir hayal dünyasında yaşadıklarını iyi biliyorlar. Zamlarla, zulümlerle, sahte enflasyon rakamlarıyla, terörle, şehit haberleriyle, liyakatsiz yönetim anlayışlarıyla toplumu getirdikleri noktadan bihaber vaziyetteler. Her şeyi tozpembe görmeye alışık olduklarından ve halkımızdan kopuk olduklarından dolayı bu tabloyu okumalarını beklemiyoruz. Şunu iyi bilmeliler ki; Çorum halkı  31 Mart tarihinde bu anlayışı sandığa gömecek ve hayal dünyasından gerçek dünyayı tanımalarına bir yol açacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemiz genelinde yerel seçimlerde üstün bir başarı için çalışmalarına devam etmektedir. Bizler Çorum’da halen merhum belediye başkanımız Turhan Kılıçcıoğlu’nun 17 yıl gönüllere dokunarak yaptığı belediye başkanlığı modelinin Çorum halkının zihninde ve özleminde olduğunu biliyoruz. Bu sebeplerle 1994 yılında ara verdiğimiz sosyal-demokrat belediyecilik özlemine 31 Mart’ta son vereceğiz” şeklinde konuştu.

CHP’nin yerel seçimlerde üstün başarılar elde etmekte kararlı olduğunu, Genel Başkan Özgür Özel ve ekibinin tamamen seçimi kazanmaya odaklandığını, halkın ilgi ve desteğinin de zaferi müjdelediğini ifade eden Solmaz, “Ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da da hedefimiz büyük. Halkımız sandığa gittiğinde en doğru kararı verecek ve emaneti, yerel yönetimlerin idaresini Cumhuriyet tarihimizin en köklü, en saygın, en donanımlı partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana tercihini kullanacaktır. Bundan kuşkumuz yok. Birileri artık halkımızı kandırmayı, oyalamayı bıraksın. 31 Mart seçimleri ile ülkemize yeniden bahar gelecek, halkımız daha çağdaş, daha aydınlık, daha demokratik yönetimlere kavuşacaktır” ifadesini kullandı.

Editör: Merve Kayış