Birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünün en güzel örneklerinden biri olan aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, programda vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram ederek bir süre sohbet sohbet etti.

Mehmet Felik hayatını kaybetti
Mehmet Felik hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Başkan Dereli, Muharrem Ayı’nın kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek, bu güzel geleneği yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

1E5C7108 Ec4F 4556 85De B4C63C439Ad7

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda aşureler belediye personeli ve Başkan Hamit Dereli tarafından ikram edildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek belediyeye teşekkür etti.

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Ebru Çalık