Sungurlu'ya bağlı Aşağı Fındıklı Köyü’nün Kale mevkiinde düzenlenen yağmur ve şükür duası etkinliğinde, vatandaşlar bir araya gelerek rahmet ve bereket için dualar etti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, hep birlikte namaz kılındı ve ardından davetlilere yöresel lezzetlerden oluşan ikramlar sunuldu. Aşağı Fındıklı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AFDER) Başkanı Erdoğan Kalınsazlıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kale mevkiinde düzenlenen yağmur ve şükür duası etkinliğinde, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda namaz kılındı, ardından davetlilere usta aşçılar tarafından hazırlanan yöresel yemekler ikram edildi.

Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'dan Cemil Çağlar'a ziyaret
Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'dan Cemil Çağlar'a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Aşağı Fındıklı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AFDER) Başkanı Erdoğan Kalınsazlıoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Rabbimizin rahmetini talep etmek, nimetlerine şükretmek ve kardeşliğimizi kuvvetlendirmek için bir araya geldik. Hamdolsun ki, dualarla, niyazlarla, gönül gönüle bu kutlu buluşmamızı gerçekleştirdik. Rabbim bizleri yağmuru bekleyen toprak gibi, rahmetine muhtaç gönüller hâline getirsin. Ettiğimiz duaları dergâh-ı izzetinde kabul buyursun. Rahmet kapılarını üzerimize sonuna kadar açsın. Bu mübarek günde organizasyonumuza emek veren, bütçesine katkı sunan, başta üyelerimiz ve köylülerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Muhabir: Merve Kayış