Programa, İl Genel Meclis Başkanı Duran Bıyık, İl Genel Meclis Üyesi Meryem Demir ile AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Torun ve Erol Taşkan da katıldı.
Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği programda birlik, beraberlik ve bereket için dualar edildi. Vatandaşlarla birlikte yağmur duasına katılan heyet, yapılan dualara hep birlikte amin dedi.

Program sonrası açıklamada bulunan Yakup Alar, bereketli yağmurlar temennisinde bulunarak, “Rabbim yapılan duaları kabul eylesin, ülkemize ve şehrimize bereketli yağmurlar nasip etsin. Toprağımızın bereketini, milletimizin huzur ve kardeşliğini daim kılsın” ifadelerini kullandı.
AK Parti heyeti ayrıca programda emeği geçen Bozboğa Köyü Muhtarı Doğan Kara’ya ve köy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.





