Baroda “Ceza Hukukunda Soruşturma Aşaması” semineri düzenlendi
Baroda “Ceza Hukukunda Soruşturma Aşaması” semineri düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Türkiye genelinde enerji yatırımlarıyla öne çıkan Ahlatcı Holding’in desteğiyle, Denizli Şehir Hastanesi ve Denizli Acil Durum Hastanesi’nin doğalgaz altyapısı için yeni bir adım atıldı.

İKİ DEV HASTANE İÇİN KRİTİK PROTOKOL İMZALANDI

2025 yılı sonunda hizmete açılması hedeflenen Denizli Acil Durum Hastanesi ile 2027 yılında tamamlanması planlanan 1000 yatak kapasiteli Denizli Şehir Hastanesi'nin doğalgaz altyapı çalışmalarını kapsayan protokol, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. Denizli İl Müdürü İrfan Uçar arasında imzalandı. Protokole ilişkin Ahlatcı Holding’den de destek mesajı geldi.

DOĞALGAZLA MODERN VE ÇEVRECİ ENERJİ DÖNEMİ

İmzalanan protokol sayesinde her iki sağlık kompleksi, doğalgazla çalışan çevreci ve güvenli bir enerji altyapısına kavuşacak. Bu sistem sadece hastanelerin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin genel enerji altyapısına da katkı sağlayacak.

Ahlatcı Holding'in katkısıyla hayata geçirilen bu doğalgaz bağlantı projesi, sürdürülebilir ve modern enerji çözümleriyle sağlık tesislerinin kesintisiz hizmet verebilmesine zemin hazırlayacak.

Yapımı süren Denizli Acil Durum Hastanesi, 500 yatak kapasitesiyle 2025 yılı sonunda hizmete açılacak. Hastane, 106 poliklinik, 14 ameliyathane ve ileri düzey görüntüleme teknolojileriyle donatılacak. Acil sağlık hizmetlerinde bölge halkının ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözüm sunması bekleniyor.

DENİZLİ ŞEHİR HASTANESİ 2027’DE TAMAMLANACAK

Yapımı devam eden Denizli Şehir Hastanesi ise 1000 yatak kapasitesi, 219 yoğun bakım ünitesi, 35 ameliyathane ve 286 poliklinik odasıyla dev bir sağlık kompleksi olacak. Ayrıca hastanede 2052 araçlık otopark ve helikopter pisti de yer alacak. Bu hastanenin yalnızca Denizli’ye değil, çevre illere de üst düzey sağlık hizmeti sunması planlanıyor.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: “DENİZLİ, SAĞLIK ÜSSÜ OLACAK”

Protokol töreninde konuşan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, projelerin bölge açısından taşıdığı önemi vurguladı:

“2025 yılı sonunda Denizli Acil Durum Hastanemizi, 2027 yılında ise Denizli Şehir Hastanemizi hizmete açmayı planlıyoruz. Bu modern sağlık kompleksleri, ileri teknolojik altyapısı ve yüksek kapasitesiyle yalnızca ilimize değil, çevre illere de hizmet verecek. Doğalgaz protokolü, bu hedef yolunda kritik bir aşamadır. İlimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

Enerya-1

AHLATCI HOLDİNG’DEN DESTEK MESAJI

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, “Denizli halkının sağlık hizmetlerine daha modern ve konforlu koşullarda erişebilmesi için atılan bu adımı destekliyor, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Merve Kayış