Kulübün başarılı oyuncuları arasında yer alan Nazlıoğlu’nun vefatının ardından Çopraşık Deli Kadir Spor Kulübü Başkanı, kamuoyunda bilinen adıyla Deli Kadir, taziye mesajı yayımladı.
Yakup Nazlıoğlu’nun kendisi için yalnızca bir sporcu olmadığını, aynı zamanda çok değer verdiği bir kardeşi olduğunu belirten Kulüp Başkanı, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.
Başkan açıklamasında, “Çok kıymetli oyuncum Yakup Nazlıoğlu’nu elim bir kaza sonucu kaybettim. Benim için çok değerli bir kardeşimdi. Allah mekânını cennet eylesin inşallah. Annesine ve kardeşine Allah’ım sabırlar versin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“Seni asla unutmayacağız”
İlçe emniyet teşkilatına da başsağlığı dileyen Kulüp Başkanı, Nazlıoğlu’nun kulüp için unutulmayacak bir isim olduğunu vurguladı.
Başkan, “İlçe emniyetimizin de başı sağ olsun, Allah tüm personelimize sabırlar versin. Seni asla unutmayacağız. Tüm Deli Kadir Spor olarak sen bizim kalbimizdesin, her zaman da orada kalacaksın” dedi.
Yakup Nazlıoğlu’nun vefatı, spor camiasında ve kendisini tanıyanlar arasında büyük üzüntüye neden oldu.



