Alaca Buğday Pazarı’nda işçi ve esnafın uzun süredir ihtiyaç duyduğu dinlenme alanı talebi sonunda karşılık buldu.
Pazar esnafı ve çalışanların AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy’a ilettiği konteyner talebi yerine getirildi.

782637984 1065377269758347 1922605452962950056 N

Buğday Pazarı’nda yoğun çalışma temposu içerisinde faaliyet gösteren işçi ve esnafın dinlenebileceği, aynı zamanda günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alan oluşturulması amacıyla temin edilen konteynerler, Alaca İlçe Özel İdaresi tarafından Buğday Pazarı’na yerleştirildi.
Alana yerleştirilen konteynerlerden biri çay ocağı, diğeri ise işçilerin dinlenme alanı olarak hizmet verecek. Yapılan düzenlemeyle birlikte pazarda çalışan işçi ve esnafın önemli bir ihtiyacı giderilmiş oldu.

783673650 1614435656853830 3278225845855669814 N

ESNAF VE ÇALIŞANLARDAN KONTEYNER TEŞEKKÜRÜ

Menduha Sarıoğlu hayatını kaybetti
Menduha Sarıoğlu hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Konteynerlerin Buğday Pazarı’na yerleştirilmesi pazar esnafı ve çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Daha uygun şartlarda dinlenme ve temel ihtiyaçlarını karşılama imkânına kavuşan çalışanlar, taleplerinin kısa sürede karşılık bulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Buğday Pazarı esnafı ve çalışanları, taleplerine kayıtsız kalmayarak süreci yakından takip eden AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy’a teşekkür etti.

Muhabir: Ebru Çalık