Gerçekleştirilen görüşmede TBMM çalışmaları, yasama faaliyetleri ve gündeme ilişkin konular ele alındı. Ziyarette Çorum’a yönelik değerlendirmelerde de bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Yusuf Ahlatcı, “TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hem Meclis çalışmalarını hem de şehrimize dair konuları istişare etme fırsatı bulduk. Sayın Başkanımızı kadim şehrimiz Çorum’a davet ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte kendilerini Çorum’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız” dedi.
Numan Kurtulmuş ise Çorum’un tarihi ve kültürel yönüyle önemli bir şehir olduğunu belirterek, “Çorum’un gelişimi ve talepleri konusunda yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Nazik ziyaretleri ve davetleri dolayısıyla Sayın Yusuf Ahlatcı’ya teşekkür ediyorum. İlk fırsatta Çorumlu hemşehrilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyacağız” ifadelerini kullandı.
Ahlatcı, görüşme sonunda Numan Kurtulmuş’a misafirperverliği ve samimi sohbeti dolayısıyla teşekkür etti.



