AK Parti Çorum Milletvekili adayı Yusuf Ahlatcı, Bayramın 2.inci günü Bayat İlçesi'nde teşkilat ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Ahlatcı, Bayat İlçesi'nde Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında teşkilat üyeleri ile tek tek bayramlaşan Ahlatcı, burada yaptığı toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve  programlar ile ilgili istişarelerde bulundu. 

AHLATCI'DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Bayat İlçesi'nde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ahlatcı, bayramını kutlayan çocuklara da oyuncak hediye ederek onları sevindirdi. Bayram hediyeleri olan oyuncaklarını alan çocuklar, Yusuf amcalarına teşekkür etti.

BAYAT HALKI AHLATCI'YI BAĞRINA BASTI

Vatandaşların sarılarak sevgilerini gösterdiği Ahlatcı, aynı muhabbet ve sevgi ile karşılık verdi.

Parti binasında teşkilat üyeleri ile tek tek bayramlaşan Ahlatcı, burada yaptığı toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve  programlar ile ilgili istişarelerde bulundu. 

İLÇENİN TAMAMINI DOĞALGAZA KAVUŞTURACAĞIZ"

Parti binasında düzenlenen toplantıda AKParti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay'da birer konuşma yaptı.

Bayat İlçesi'nin bir çok mahallesinin doğalgaza kavuştuğunu, diğer kalan mahalleler içinde çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Ahlatcı, teşkilatlardan 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarılı olmak için gece-gündüz çalışmalarını istedi. 

"BAYAT'IN TAMAMINI DOĞALGAZA KAVUŞTURACAĞIZ"

Bayat'ın tamamını doğalgaza kavuşturacaklarının müjdesini de veren Ahlatcı, seçildiği takdirde Bayat İlçesi'nin en geç milletvekili olacağını söyledi.

"ZİLLET İTTİFAKI ABD İLE İŞBİRLİK YAPIYOR"

Muhalefet başarılı olmak için ABD ve FETÖ' cülerle iş birliği yaptığına değinen Ahlatcı, Amerika Birleşik devletleri'nin Bir de diye bir başkanı var bu adam kendi ülkesinde televizyonlara çıkıp Erdoğan'ın durduracağız diye konuşuyor. Fetö ile yıkamadıklarını, darbe ile yıkamadıklarını, şimdi 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ile Türkiye'deki işbirlikçileri sayesinde yıkmaya çalışıyorlar, bunların dostları kim tabii ki altılı masadır. Onun için bu millet 6'lı masaya oy vermeyecektir" dedi.

" BUNLAR TERÖRİST APO'NUN HEYKELİNİ DİKMEYE ÇALIŞAN DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK VERECEKLERMİŞ"

 Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na da gönderme yapan Ahlatcı, "Selahattin Demirtaş'a özgürlük vereceğiz diyor peki Selahattin Demirtaş ne diyor apo'nun heykelini dikeceğiz diyor bunlar teröristler ile el ele vermişler cumhurbaşkanımızı yıkmaya çalışıyorlar biz onlara müsaade etmeyeceğiz Bu zihniyet başörtüleri askeriyenin nizamiyenin içerisine almayıp kendi milletine zulüm yapmadılar mı bu millet cumhurbaşkanımızı büyük bir oy farkı ile tekrar seçecektir" diye konuştu.

"KASITLI ÇIKARILAN DEDİKODULARA KANMAYIN"

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerle ilgili de çıkarılan dedikodulara değinen Ahlatcı, "Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğiz ama milletvekilinde AK Parti'ye oy vermeyeceğiz diye algı operasyonu yapıyorlar. Bu söylemlere sakın kanmayın, mecliste Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmemiz lazım onun için Çorum'da 4 milletvekiline de talibiz. Çorum'da durumu 4-0 yapacağız bizim CHP'ye, onların gizli ortağı  HDP'ye vekil vermeye niyetimiz yok. Onun için hanım kardeşlerimize sesleniyorum, kapı kapı dolaşarak gönüllere girin sıkmadık el bırakmayın ki 14 Mayıs akşamı partimizin zaferlerini  birlikte kutlayalım" şeklinde konuştu.

KÖY HALKINDAN AK PARTİYE YOĞUN İLGİ

Aşağı Emirhali Köyü'nden Hasan Erdoğan'ın vermiş olduğu mevlit yemeğine katılan Ahlatcı'ya köy halkı yoğun ilgi gösterdi.

Ahlatcı, burada da etrafını çevreleyen çocuklara boyama kitabı ile oyuncak dağıtarak onları sevindirdi.

Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların hem bayramını kutladı, hemde Cumhurbaşkanı ile birlikte AK Parti'ye destek istedi.

Bayat ziyareti sırasında AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı'ya AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti SKM Başkanı Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Aydemir, Mustafa Kılıç, Ahmet Bayraklı, Mustafa Gökgöz, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Onur Civan, Bayat İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna eşlik etti.

Haber Merkezi