AK Parti'nin haftalık grup toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
AK Parti Grup toplantısına katılan Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya, Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler.
AK Parti Çorum teşkilatı üyeleri Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasına alkışlarıyla ve ‘Çorum, sizinle gurur duyuyor’ sloganlarıyla eşlik ettiler.

ÇİFTÇİYE MÜJDE
Konuşmasında Tarım sektörünü daha da rahatlatacak bazı müjdeler vereceğini belirten Erdoğan, “Çiftçilerimize yaptığımız mazot ve gübre destekleme sistemimizi değiştirdik. Ödemelerimizi öne çekiyoruz. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olarak hububat üreten çiftçilerimize 2022 yılı dönemine ait mazot ve gübre desteklerini 2023 Mart ayı yerine bu yıl içinde ödemeye başlayacağız. Mazot ve gübre desteklerinin öne çekilmesiyle çiftçilerimiz ekim döneminde girdi maliyetlerinin altında zorlanmadan üretim yapabilecektir. Ayrıca mazot desteğini ürün bazında yüzde 130 ile yüzde 395, gübre desteğini yüzde 130 ile yüzde 163, sertifikalı tohum kullanım desteğini yüzde 50 ile yüzde 150 arasında değişen oranlarda artırdık. Tabii burada değerli milletvekili arkadaşlarıma çok görev düşüyor. Bunları her zeminde anlatacağız, anlatacaksınız, işleyeceğiz, işleyeceksiniz. Buzağı başına verilen temel desteğimizi 370 liradan 500 liraya yükselttik” açıklamasını yaptı.

‘MİLLETİMİZİN KARŞISINA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMANIN HUZURU İÇİNDEYİZ’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Grup toplantısında konuşmasının satır başları şöyle;
“Asırlık eser ve hizmetleri 20 yıla sığdırmış bir yönetim olarak milletimizin karşısına her zeminde ve her alanda alnımızın akıyla çıkmanın huzuru içindeyiz.”
“Sayın Putin'le dün yaptığımız görüşme üzerine bugün saat 12.00'den itibaren tahıl sevkiyatı eskiden planlandığı gibi devam edecek.”
"Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olarak, hububat üreten çiftçilerimize 2022 yılı dönemine ait mazot ve gübre desteklerini 2023 Mart ayı yerine bu yıl içinde ödemeye başlayacağız."
“Ülkemizde ve bölgemizde meydana gelen her gelişme giderek bir sirk çadırını andıran 6'lı masadan bir şey çıkmayacağını ortaya koyuyor.”
“Derli toplu, sıkletimize uygun bir muhalefetle yarışmayı isterdik ama maalesef bahtımıza çıka çıka kavgadan, kumpastan, birbirlerine laf yetiştirmekten, şehit yakınlarımız dâhil millete hakaret etmekten başka hiçbir vasfı olmayan bir ekip çıktı.”
“Bırakın ülkenin dertlerine derman olmayı; kendi en basit meselelerini dahi çözemeyen bu toplama yapının akıbeti karanlıktır, başarısızlıktır, Allah'ın izniyle büyük bir hüsrandır.”
“AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı'nı planlarken CHP ve yoldaşlarının nelerle uğraştığını takip ediyorsunuz. Utanmadan, sıkılmadan 10 bin kilometre öteye sırayla hamburger turları düzenliyorlar.”
“Şimdi de geçmişte renklere ayırarak, son dönemde çete diye itham ederek şevklerini kırdığı, önlerini kestiği kendi yatırımcılarımızdan özür dilemeden güya Londra'ya ‘temiz yatırımcı’ aramaya gidiyormuş.”
“Düne kadar 4 farklı dilde uluslararası yatırımcıları açıkça tehdit eden sanki kendisi değilmiş gibi yatırımdan bahsediyor. Ülkenin gerçeklerinden kopuklukları ülkemizin nereye geldiğini, hangi meseleleri aştığını dahi bilmeyecek seviyededir.”
"Şubat ayında satışı Mart ayı sonunda teslimi başlayacak Togg, Türkiye'nin yeni prestij markası olarak ülkemizi dünyada başarıyla temsil edecek."
“Bizim uğruna ömrümüzü verip, kendilerine rağmen çözüme kavuşturduğumuz başörtüsü konusunu kabuk bağlamış yaraları deşme pahasına bir gece yarısı tekrar gündeme taşıdılar.”
“Yarın 3 Kasım 2022 yani iktidara gelişimizin müjdecisi olan 3 Kasım 2002 Seçimlerinin 20. yıl dönümü.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE HATIRA FOTOĞRAFI 
Grup toplantısı sonrasında ise Ak Parti Çorum Teşkilatı, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya ile meclis girişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.