Çorum'un Merkez ilçeye bağlı Çanakçı köyünde yaşayan 80 yaşındaki Satılmış Ş.'ye ait tarlada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Meteoroloji'den Çorum'a kritik uyarı! Kuvvetli sağanak ve dolu kapıda
Meteoroloji'den Çorum'a kritik uyarı! Kuvvetli sağanak ve dolu kapıda
İçeriği Görüntüle

ALEVLERE MÜDAHALE EDERKEN KENDİSİ YANDI

Canakci Yangin4

Yangını fark eden Satılmış Ş., itfaiye ekipleri gelmeden kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeye çalıştı. Bu sırada sol el ve ayağında 2. derece yanıklar oluşan yaşlı adam yaralandı.

İTFAİYE VE KÖYLÜLER YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Canakci Yangin3

Yangını gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri köylülerin de desteğiyle alevlere müdahale etti. Ekiplerin uzun uğraşları neticesinde yangın kontrol altına alınırken, yaklaşık 30 dönümlük tarla zarar gördü.

JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI

Canakci Yangin2

Yangında yaralanan Satılmış Ş., sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, jandarma ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı. Söndürme çalışmalarına destek veren Hüseyin Keser isimli vatandaş, "Arkadaşımla küreklerimizi alıp yangının olduğu alana geldik. Gücümüzün yettiği kadar söndürmeye çalıştık" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi