Sungurlu’da uzun yıllardır pazarcılık yapan Damsak, pazar yerleri ve ilçenin belirli satış noktalarında kavun ve karpuz satışı gerçekleştiriyor. Yılların getirdiği tecrübeyi müşterilerine güven ve kalite olarak yansıttığını söyleyen Damsak, “Bizde kötü mal yok. Sizlerin memnuniyeti için her zaman en kaliteli ürünlerin satışını yapıyoruz” dedi.

Kavun (4)-1

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Keziban Şen hayatını kaybetti
Keziban Şen hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Damsak, özellikle Sungurlu’nun verimli topraklarında yetişen yerli kavun ve karpuzlara vatandaşların daha çok rağbet gösterdiğini, bu ürünlerin şehir dışından da alıcı bulduğunu belirtti. Yazın sıcak günlerinde serinletici ve doğal lezzet arayan tüketicilerin, yerli ve taze ürünlere gösterdiği ilginin her geçen yıl arttığını ifade etti.

Kavun (1)-1

“Sağlığım El Verdiği Sürece Devam Edeceğim”

Mesleğini büyük bir sevgi ve özveriyle sürdürdüğünü vurgulayan Haydar Damsak, “Sağlığım el verdiği sürece mesleğime devam edeceğim inşallah. Sungurlu halkımıza bu zamana kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Muhabir: Merve Kayış