Spotify, Türkiye’de 2026 yazında en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Listenin zirvesinde Ajda Pekkan ve Manifest’in birlikte seslendirdiği “Hileli” yer alırken, BLOK3 ve Manifest birden fazla şarkıyla ilk 10’a girmeyi başardı.
Zirvede Ajda Pekkan ve Manifest var
Spotify’ın 2026 yazı Türkiye verilerine göre sezonun en çok dinlenen şarkısı Ajda Pekkan ve Manifest’in birlikte seslendirdiği “Hileli” oldu. Parça, yaz boyunca platform kullanıcılarının en fazla tercih ettiği şarkı olarak listenin ilk sırasına yerleşti.
İkinci sırada BLOK3’ün “Sebebi Yar” adlı şarkısı bulunurken, üçüncü basamağa Manifest’in “Toz Pembe” parçası yerleşti. Böylece ilk üç sırada Manifest iki farklı çalışmayla yer aldı.
BLOK3 üç şarkıyla ilk 10’da
Listenin dördüncü sırasında BLOK3’ün “Kayıp Kalp” şarkısı bulunuyor. BLOK3 ve Poizi’nin birlikte seslendirdiği “Çok Güzel Gülüyorsun” ise beşinci sırada yer aldı.
BLOK3 ayrıca “Kırgınım” adlı şarkısıyla sekizinci sıraya girdi. Böylece sanatçı, 2026 yazının en çok dinlenen ilk 10 şarkısı arasında üç farklı parçayla yer alarak listenin öne çıkan isimlerinden biri oldu.
Manifest listede üç kez yer aldı
Manifest’in “Daha İyi” adlı şarkısı altıncı sıraya yerleşirken, grubun “Toz Pembe” şarkısı üçüncü sırada bulunuyor. Ajda Pekkan ile birlikte seslendirdikleri “Hileli” ise listenin zirvesinde yer aldı.
Böylece Manifest de ilk 10 içerisinde üç farklı şarkıyla yer aldı. Grup, hem kendi şarkılarıyla hem de Ajda Pekkan ile yaptığı ortak çalışmayla yaz döneminin en çok dinlenen isimlerinden biri oldu.
Hadise, Elif Buse Doğan ve Serkan Nişancı da listede
Hadise’nin “Ara Beni” adlı şarkısı listenin yedinci sırasında yer aldı. Elif Buse Doğan’ın “Yangın Yeri” adlı parçası ise dokuzuncu sıraya girdi.
Listenin 10. sırasında Serkan Nişancı’nın “Eller Üzer” şarkısı bulunuyor. Böylece pop, rap ve farklı müzik türlerinden sanatçılar 2026 yazının en çok dinlenen şarkıları arasında kendilerine yer buldu.
İşte Türkiye’de 2026 yazının en çok dinlenen 10 şarkısı
Spotify verilerine göre listenin ilk sırasında Ajda Pekkan ve Manifest’in “Hileli”, ikinci sırasında BLOK3’ün “Sebebi Yar”, üçüncü sırasında Manifest’in “Toz Pembe” şarkısı yer aldı.
Dördüncü sırada BLOK3 – “Kayıp Kalp”, beşinci sırada BLOK3 ve Poizi – “Çok Güzel Gülüyorsun”, altıncı sırada Manifest – “Daha İyi”, yedinci sırada Hadise – “Ara Beni”, sekizinci sırada BLOK3 – “Kırgınım”, dokuzuncu sırada Elif Buse Doğan – “Yangın Yeri” ve 10. sırada Serkan Nişancı – “Eller Üzer” bulunuyor.


