İstanbul’un Fatih ilçesinde bir banka şubesinde silahlı soygun yaşandı. Olay, Hacı Kadın Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan banka şubesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yüzünde cerrahi maske bulunan ve elinde silah olan bir kişi bankaya girerek çalışanları tehdit etti, güvenlik görevlisini etkisiz hâle getirdi.

Bankada silahlı tehdit

Şüpheli, güvenliği kontrol altına aldıktan sonra gişeye yöneldi ve bir miktar parayı aldı. Bankadan çıkışı sırasında içeride bulunan bir vatandaşla çarpışan zanlı, aldığı paranın bir kısmını yere düşürdü. Buna rağmen elinde kalan paralarla olay yerinden kaçmayı sürdürdü.

Şüpheli kısa sürede yakalandı

Soygun ihbarının ardından polis ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde kaçan şüphelinin kimliği ve adresi kısa sürede tespit edildi. Düzenlenen operasyonla zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Soygun anı kamerada

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kayıtlarda, cerrahi maskeli şüphelinin elindeki silahla güvenlik görevlisini etkisiz hâle getirdiği, görevlinin silahını aldığı ve ardından gişeye poşet fırlattığı anlar yer aldı. Görüntülerde zanlının poşeti alarak bankadan hızla uzaklaştığı da görülüyor.

Kene kabusu bir can daha aldı: 32 yaşındaki genç çiftçi yaşam mücadelesini kaybetti
Kene kabusu bir can daha aldı: 32 yaşındaki genç çiftçi yaşam mücadelesini kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı