Çorum'da termometrelerin 40 dereceye yaklaştığı kavurucu yaz günlerinde, serinlemek için bulunan ilginç bir çözüm hem şaşırttı hem de gülümsetti. Gazi Caddesi üzerinde bulunan Valilik binası önündeki süs havuzuna giren bir sokak köpeği, sıcaktan bunalmış bedenini suya bırakarak adeta keyif yaptı.
VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Süs havuzunun içinde bir süre yatarak serinleyen köpeğin bu sevimli halleri, yoldan geçen vatandaşların ilgisini çekti. Birçok kişi bu anı cep telefonlarıyla kaydederken, köpeğin rahat tavırları izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi gördü.
"EN GÜZEL ÇÖZÜMÜ O BULDU"

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, "En güzel çözümü o bulmuş" şeklinde yorumlar yaptı. Olay, sıcak havalarda sokak hayvanlarının yaşadığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi. Kent sakinleri ve hayvanseverler, bu tür sıcak havalarda sokak hayvanları için gölgelik alanlar oluşturulması ve belirli noktalara su kapları bırakılmasının önemini bir kez daha vurguladı. Yetkililer de benzer çağrıları yineleyerek vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyor.



