Magazin tarihine Hande Ataizi’ne attığı tokatla geçen Sevda Demirel, hafızalardan silinmeyen o dönemle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katıldığı televizyon programında geçmişte verdiği cesur pozlarla ilgili konuşan Demirel, o yılların ruhunu yansıttığını söyledi: “O yıllar soyunmanın moda olduğu dönemdi. Ne yapayım, beni öyle çektiler. Adeta soğan gibi soyundurdular.”

Geçmişe dönüp baktığında pişman mı?
Demirel, dönemin medya anlayışını da eleştirerek, pozlarının kendi tercihinden çok sektörün dayatması olduğunu vurguladı. “Ben o dönem ne yaptıysam kendi aklımla, gücümle yaptım ama o dünyanın kendi kuralları vardı. Sen hayır desen bile bir şekilde o çekime girersin” sözleriyle geçmişi değerlendirdi.
Tokat olayı hakkında konuştu mu?
Programda ağırlıklı olarak magazin hafızasına kazınan pozlara odaklanılsa da, Hande Ataizi’ne attığı tokat hakkında doğrudan bir yorumda bulunmadı. Ancak o dönem yaşananların hâlâ konuşuluyor olması, Demirel’in medya kariyerinde silinmeyen bir iz bıraktığını gösteriyor.





