Samsun'da motorlu taşıtlar sürücü sınavına kopya düzeneğiyle girmeye çalışan 3 kişi polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Olay, İlkadım ilçesinde sınav salonu girişinde yaşandı.

İddiaya göre, ehliyet sınavına girmek üzere salona gelen bir şüphelinin yapılan üst aramasında, dışarıdan yardım almak amacıyla özel olarak kamufle edilmiş elektronik kopya düzeneği bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonda, şüphelinin üzerinden 1 adet mikro casus kulaklık, 1 adet mikro yaka kamerası, 1 adet mobil Wi-Fi cihazı ve 1 adet veri aktarım cihazı ele geçirildi.

İnternetten flört ettiği kadına kapıyı açtı, hayatının en büyük kabusunu yaşadı
İnternetten flört ettiği kadına kapıyı açtı, hayatının en büyük kabusunu yaşadı
İçeriği Görüntüle

Samsun Ehliyet Sınavında Kopya Düzeneğiyle Yakalanan 3 Kişi Gözaltına Alındı

Yapılan incelemelerde olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Toplamda 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle devam ettiği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, sınavlarda teknolojik kopya girişimlerine karşı denetimlerin arttırıldığını belirterek vatandaşları bu tür yasa dışı yöntemlere başvurmamaları konusunda uyardı.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı