Saadet Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meliha Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Karaca’ya, Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti. Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ramazan Akkaya, Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Öncül ve Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şahin Çalışkanoğlu ile bir araya gelen heyet, öğretmenlerin gününü kutladı ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyaretlerde eğitim camiasının gündemindeki sorunların da ele alındığını belirten Karaca, misafirperverliklerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.
“SAADET PARTİSİ, ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİN YANINDA”
Açıklamalarında öğretmenlik mesleğinin kutsal bir emanet olduğunu vurgulayan Karaca, “Görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlık diliyor ve bugün sınıflarında geleceği inşa eden tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Saadet Partisi olarak atanamayan tüm öğretmenlerimizin de yanında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz” dedi.



