Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin anneleri, özel günde evlerinde ziyaret edilerek yalnız bırakılmadı. Osmancık Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Gürer ve Şehit Gazi Birimi personelleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit anneleriyle yakından ilgilenildi.

Ziyaretlerde annelerin hal ve hatırları sorulurken, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğu mesajı da bir kez daha vurgulandı. Şehit annelerine çiçek takdim edilirken, talepleri ve ihtiyaçları da yerinde dinlenerek ilgili birimlere iletildi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde konuşan Osmancık Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Gürer, “Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli annelerimizi ziyaret ederek ellerini öptük. Onların fedakârlıkları karşısında ne yapsak azdır. Sadece bugün değil, her gün başımızın tacı olan annelerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Osmancık’ta ÇEDES yıl sonu şenliği düzenlendi
Osmancık’ta ÇEDES yıl sonu şenliği düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise şehitlerin hatırasını yaşatmanın, ailelerine sahip çıkmaktan geçtiği vurgulanarak, tüm annelerin ve şehit annelerinin Anneler Günü kutlandı.

Muhabir: İlhami Türksal