Yangın, Osmancık ilçe merkezindeki bir sokakta meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki otomobilden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okutan’dan genç çifte mutluluk dileği
AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okutan’dan genç çifte mutluluk dileği
İçeriği Görüntüle

Osmancık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay yerine kısa sürede ulaşarak alev topuna dönen araca müdahale etti. Yangın, çevredeki diğer araçlara ve yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak otomobilin büyük bölümü yanarak kullanılamaz hale geldi.

Araçta Büyük Maddi Hasar Oluştu

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Elektrik aksamından kaynaklandığı tahmin edilen yangın sonrası araçta ciddi düzeyde maddi hasar oluştu. Aracın sahibi olay yerine gelerek itfaiye ve polis ekiplerinden bilgi aldı.

Muhabir: Ulaş Odabaş