Müftü Koçak’tan Halkbank Müdürü Memiş’e ziyaret
Müftü Koçak’tan Halkbank Müdürü Memiş’e ziyaret
İçeriği Görüntüle

Yıl Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenecek kan bağışı kampanyasına veliler, öğretmenler ve vatandaşlar davet edildi.

“Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla gerçekleştirilecek kampanyanın, kan bağışına dikkat çekmesi ve toplumsal dayanışmaya katkı sunması hedefleniyor.

Öğrencilere madalya, top ve İyilik Kupası

Kampanya kapsamında 1 ünite kan bağışına vesile olan öğrencilere madalya verilecek. 2 ünite kan bağışçısı getiren öğrencilere top, 4 kan bağışçısı getiren öğrencilere ise “İyilik Kupası” takdim edilecek.

Kampanya gün boyu sürecek

Kan bağışı etkinliği 22 Eylül Salı günü saat 10.30’da başlayacak ve 18.00’e kadar devam edecek. Kampanyanın öğle arasında da süreceği belirtilirken, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vatandaşları kan bağışına destek vermeye davet etti.

Muhabir: Ebru Çalık