Osmancık Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Naciye Gökgöz, ev hanımlarıyla bir araya gelerek kadınların el emeği ürünlerinin değerlendirilmesi konusunda istişarelerde bulundu.

Buluşma, Osmancık Kent Konseyi’nin tavsiye niteliğindeki kararlarının Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı 1’inci birleşiminde görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından gerçekleştirildi.

El emeği ürünler ekonomik değere dönüşecek

Toplantıda, ev hanımlarının ürettiği el emeği ürünlerin değerlendirilmesi, üretimlerin daha görünür hale getirilmesi ve kadınların aile bütçelerine katkı sağlayabilmesi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Kadın Meclisi Başkanı Naciye Gökgöz, kadınların ekonomik hayata daha fazla katılım sağlamasının önemine dikkat çekerek, özellikle evlerde üretilen ürünlerin pazarlanmasına ve ekonomik değere dönüştürülmesine yönelik çalışmalar üzerinde durduklarını belirtti.

Saniye İbiş hayatını kaybetti
Saniye İbiş hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Gökgöz, kadınların üretimlerini destekleyecek projeler konusunda görüş alışverişinin ve istişarelerin devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Ebru Çalık