Osmancık AK Parti İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Mustafa Çatal, ilçenin alt ve üst yapıları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olduğunu belirterek; "İşimiz gereği Osmancık'ın alt ve üst yapı konusunda bilgi ve tecrübeye sahibim. Ben ve arkadaşlarım teşkilatımızla koordineli bir şekilde projelerimizle ilçemizde çağ açacağız.

"İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA VE İHYA EDECEĞİZ"

Türkiye yüzyılına yakışan vizyonumuzla, ilçemizi hep birlikte inşa ve ihya edeceğiz. Tüm hemşehrilerime sesleniyorum! Gelin parti ayrımı yapmadan, Osmancık için memleketimiz için hep beraber çalışalım. Genç dinamik arkadaşlarımızla birlikte gelecek neslimize güzel eserler bırakarak, Osmancık'ı hak ettiği noktaya taşıyacağız inşallah. Tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerine talibim” dedi.

“Osmancık Irgat Böreği” için Coğrafi İşaret başvurusunda bulunuldu “Osmancık Irgat Böreği” için Coğrafi İşaret başvurusunda bulunuldu

Yaptığı açıklamasının ardından Mustafa Çatal, Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan'a teslim etti.
Düzenlenen basın toplantısına Osmancık Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MUSTAFA ÇATAL KİMDİR?

1987 Osmancık doğumlu. Elektrikçi Mehmet Çatal'ın oğlu olan Mustafa Çatal 2005 yılından bu tarafa ilçede hafriyat ve nakliyat işleri alanında faaliyet göstermekte. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Ebru Çalık