Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çorum İl Müdürü iken görevinden istifa eden Ömer Tök, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Sungurlu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Ömer Tök’ün, AK Parti İlçe binasında düzenlediği basın açıklamasına yoğun bir katılım oldu. Ömer Tök, kalabalık bir grup eşliğinde AK Parti İlçe Başkanlığına geldi. Yoğun sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde karşılanan Tök, burada vatandaşlarla tek tek tokalaşarak selamlaştı. Daha sonra yoğun bir katılımın olduğu toplantı salonunda açıklama yapan Tök, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Sungurlu Belediye Başkanlığına Aday olduğunu söyledi.

“SUNGURLU’DA DEĞİŞİM VAKTİ”

Tök, burada yaptığı açıklama da, “Bugün burada sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu açıkça ifade etmek istiyorum. Sungurlu’da değişim vakti diyerek, AK Parti felsefesinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette Ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı hedefiyle hızla gelişme ve büyümektedir. Sungurlu’muz gelişen Türkiye’de, Organize Sanayi Bölgesi ve Savunma Sanayi yatırımları ile adından söz ettirmektedir. Nitelikli sanayi, endüstriyel sanayi ve savunma sanayi alanında bir cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Sungurlu’da atılan bu adımlar ile birlikte şehrin ekonomisinin daha da büyümesine nüfusun artmasına ve refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlayacaktır. Hızla büyüyen bir şehirde belediyecilik anlayışının değişmesi ve belediyecilik hizmetlerinin de artması gerekmektedir.

SOSYAL BELEDİYECELİĞİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Teşkilatlarımız ile birlikte, Sungurlumuzu insan dostu ve sosyal planda büyük bir aileye dönüştürmeye ve onu bölgede örnek bir şehir yapmaya, şehrimizin her bir ferdinin huzurlu yaşamasını, geleceğe umutla bakmasını sağlamaya, Sungurlu’da hızlı çözüm üreten bir hizmet anlayışı ile birlikte sosyal belediyeciliği de hayata geçirmeye ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu şehirde alt yapıdan üst yapıya, ulaşıma, sosyal alanlara, eğitim, kültür, ticaret, sanayi, konut ve imar gibi daha pek çok alanda önemli çalışmaları hayata geçirerek, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizde ki oda başkanlarımız ile istişare edebilen, insan odaklı katılımcı bir politika izleyerek, Hak’tan ve adaletten ayrılmadan, halkın derdi ile dertlenen, gecesini gündüzüne katan, milletine efendi değil, hizmetkar olan AK Parti belediyecilik hizmet anlayışını tekrar Sungurlu’muza kazandıracağız.

Çorum'da marketlere ceza kesildi Çorum'da marketlere ceza kesildi

MAHALLE VE İNSAN AYRIMI YAPMAYACAĞIZ

Genel merkezimizle, milletvekillerimizle, il ve ilçe başkanlığımızla koordineli bir şekilde mahalle ve insan ayrımı yapmaksızın, her kesime eşit hizmet vermek ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözetmek anlayışıyla doğduğum, büyüdüğüm, bu güzel şehrimize bir ve beraber olarak, Sungurlu’muza hizmet etme gayesiyle Sungurlu Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.

SUNGURLU’YU GELECEĞE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

Teşkilatlarımızın emrinde, güzel ilçemizi birlikte yönetmeyi, Hak’tan ve adaletten ayrılmamayı, Sungurlu’yu geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyor ve siz kıymetli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum. Son olarak Rabbim, gönlümde olanı hakkıma hayırlı eylesin, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eylesin diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Sungurlu Belediye Başkan aday adaylığı basın açıklamamıza katılım sağlayan ve yanımızda olan siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından Ömer Tök ve beraberindeki kalabalık ilçe binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Adaylık basın açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç, Kadın Kolları Başkanı Nejla Kayretli, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu, AK Parti eski ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.