Gerçekleştirilen ziyarette, istihdam politikaları, çalışma hayatına yönelik projeler ve kurumlar arası iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında konuşan İŞ-KUR İl Müdürü Levent Tuzcu, istihdamın artırılması ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunulması için kurumlar arası koordinasyonun büyük önem taşıdığını vurguladı.

Tuzcu, “Çorum’da iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, vatandaşlarımızın istihdam olanaklarına kolayca erişebilmesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu süreçte SGK gibi kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışmak bizim için son derece kıymetli” dedi.

Ünlülerin uyuşturucu davasında yeni gelişme: Serenay Sarıkaya serbest kaldı
Ünlülerin uyuşturucu davasında yeni gelişme: Serenay Sarıkaya serbest kaldı
İçeriği Görüntüle

Ankara SGK İl Müdürü Ömer Tök ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Müdürümüz Levent Tuzcu’nun nazik ziyareti bizi son derece mutlu etti. SGK ve İŞ-KUR, aynı hedef doğrultusunda yani vatandaşın refahı, istihdamın güçlendirilmesi ve sosyal güvenliğin sürdürülebilirliği için birlikte çalışıyor. Kurumlarımız arasındaki bu dayanışmanın örnek teşkil etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Merve Kayış