Çorum İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Genel Sekreter Recep Çıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Genel Sekreter Yardımcısı İlyas Akyol, Şube Müdürleri ve idare personeli katıldı.

Bayramlaşma merasiminde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak herkesi selamlayarak ve bayramlarını tebrik ederek konuşmasına başladı. Yaptığı kısa konuşmada bayramların birlik ve beraberlik gibi manevi duyguları öne çıkardığını belirten Cıplak, bayram vesilesiyle de birlik ve beraberliğimizin tüm ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları adına devam etmesi temennisinde bulundu.

Emniyet güçleri ve bayramda görev yapan çalışanlara minnettar olduklarını belirten ve onların da bayramını tebrik eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, konuşmasının devamında çalışma prensiplerine yönelik, personele, uyarı ve telkinlerde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak konuşmasının ardından yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte personel ile tek tek bayramlaştı.