Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Gündem

Atıf Der Başkanı ve Çorum Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Lek, AK Parti’nin Çorum’daki temsilcilerinin Kadir Gecesi, Arefe Gecesi...

Çorum

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın öncülüğünde tüm dünyada ve 81 ilde eş zamanlı olarak "Gazze İçin Acil Ateşkes!" sloganı ile basın...

Sungurlu

Türkiye Kızılay Derneği Sungurlu Şubesi öncülüğünde düzenlenen Filistin-Gazze hayır çarşısında 3 günde 295 bin TL toplandı.

Güncel

Şehit Emre Beker Kuran Kursu tarafından, Filistin’e yardım için düzenlenen kermes dualarla açıldı.

Güncel

Çorum İl Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına hayır çarşısı kuruldu.

Güncel

Çorum İnsani Değerler Platformu Filistin’e destek ve boykot çağrısında bulundular.

Laçin

Laçin İmam Hatip Ortaokulu ve Laçin Atatürk Ortaokulu tarafından Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermeste 25.000 TL para toplanarak Kızılay Çorum...

Güncel

İsrail hükümetinin Filistin’de kayıtlara geçen katliam ve soykırımına karşı bir tepki de Hitit Üniversitesi’nden geldi.

Osmancık

Osmancık Beylerçelebi Camii ve tüm camilerde İsrail tarafından Gazze’de saldırıya uğrayan Filistinliler için dualar edildi.

Güncel

Çorum Filistin Platformu tarafından Filistin’e Ambulans ve Tıbbi Yardım Kampanyası düzenlendi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı, Filistin'e yapılan saldırılar dolayısıyla savaş suçu işleyen İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alaca

Alaca’da Türk Kızılayı Alaca Şubesi tarafından Filistin'e yardım kermesi düzenlendi.

Siyaset

Çorum'da Saadet Partisi, Filistin'e yapılan saldırılar dolayısıyla savaş suçu işleyen İsrail hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Güncel

Çorum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadığını belirterek “Filistin’in yanındayız” dedi.

Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Çorum'da Hıdırlık'ta sahabe kabirlerini ziyaret etti. Cübbeli Ahmet Hoca ziyaret sonrasında MHP...

Güncel

Çorum’da tüm camilerde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Osmancık

Saadet Partisi Osmancık ilçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, gündeme dair konular hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu. 

Siyaset

Saadet Partisi Çorum iL Başkanı Faruk Cıdık, gündeme dair konular hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.

Siyaset

Emek Partisi Çorum İl Örgütü, İsrail ve Filistin arasında yaşananlara ilişkin bir açıklama yaptı.

Güncel

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl kardeş şehir anlaşması imzaladığı Filistin’in Kalkilya Belediyesi’nden bir heyet Çorum’a geldi.