Milletvekili Ahlatcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiğin ziyarette Çorum Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Burak Küçükbenli ve yönetim kurulu üyeleri ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. 
Sanayicilerin genel istek ve talepleri hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda genç iş insanlarının talepleri gündeme alındı. Çorum’daki genç girişimcilerin her zaman yanlarında olmaya hazır olduklarını belirten Milletvekili Ahlatcı, “İş dünyasının büyümesi ve gelişmesi, ilimizin kalkınması için büyük önem taşıyor. Bu çerçevede, GİAD’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İş dünyasının genç iş adamları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Ahlatcı, “Özellikle ekonomi politikaları konusunda vaat edilen hususların Güçlü Türkiye’nin tesis edilmesi için büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Toplumsal olayların ve siyasi gelişmelerin ekonomiyi doğrudan etkilediği günümüzde, sağlanacak istikrar ve güven ortamıyla, ekonomimizi daha güçlü hale getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu. 


Çorum Genç İş Adamları Derneği GİAD Başkanı Burak Küçükbenli ve üyeleriyle bir arada olmaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Ahlatcı, “Geleceğimizin teminatı olan kıymetli gençlerimizin planlamış oldukları projeler üzerine konuştuk. Genç iş adamlarımızı desteklemeye ve her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.