Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, esnaf odaları başkanlarını ağırladı. Ziyarete Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Yorgancılar Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan katıldı.

Çorum Kalesi’nde hummalı çalışma Çorum Kalesi’nde hummalı çalışma

Cumhur İttifakı Çorum Belediye Başkanı adayı olarak yeniden belirlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren oda başkanları, 31 Mart’ta yerel seçimlerinden başarı dilediler. Oda başkanları geride kalan 5 yıllık dönem içerisinde esnafa verdiği desteklerden dolayı Başkan Aşgın’a teşekkür ettiler.

“Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Esnaf çocuğu bir başkan olarak esnafa her zaman değer verdiklerinin ve tüm Çorum esnafının yanında olduklarının altını çizen Başkan Aşgın da “Bizim gönlümüz de, belediyemizin imkânları da daima esnafımızın yanında olmaya devam edecek.” dedi.  Çorum Belediyesi olarak esnafın taleplerine karşı duyarlı olduklarını söyleyen Başkan Aşgın, her türlü sorunlarında esnafın yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.